Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
                 Toko HelX

 

E  
 
 
 
 
 
 

 

 

 

TOKO HelX:n Käyttöohje:

Toko HelX Yellow 100 ml
 
Tämä 100% Fluori Racing Liquid Wax edustaa ainutlaatuista suorituskykyä kaikilla lumi tyypeillä. Spiral-muotoinen HelX rakenteet tarjoavat sensaatiomaisia, ennenkuulumattomia luisto ominaisuuksia. Tämän ansiosta innovaatio, mikrorakenne ja pohja optimaalisesti päällystetty. Tämä vähentää merkittävästi kitkakerrointa, mikä parantaa luisto ominaisuuksia lämpötila-alueella. 0 ºC ... - 4 ºC
Toko HelX Red 100 ml
 
Tämä 100% Fluori Racing Liquid Wax on viritetty kaikille lumi tyypeille. Ennen kuulumaton fluori molekyylien tiheys antaa mikrostruktuureja jotka muodostavat paremmin pinnoitteen tämä on likaa ja vettä hylkivä materiaali. Kitkakerrointa voidaan tämän perusteella siten tehokkaasti vähentää, joka tuottaa paljon paremman kiihtyvyys arvot ja luisto ominaisuudet lämpötila-alueella. - 4 ºC ... - 10 ºC
 
Toko HelX Blue 100 ml
 
Tämä 100% Fluori Racing Liquid Wax on erityisesti kehitetty äärimmäisen kylmän ja aggressiivisen lumen olosuhteisiin. Ja fluori-telomeerit järjestetää kierukka muotoisen Helix rakenteet tarjoavat sensaatiomainen, ainutlaatuisen luisto ominaisuudet lämpötila-alueella. - 10ºC ... - 30 ºC

Menestys hiihdossa perustuu useisiin eri tekijöihin. Yksi erittäin tärkeä tekijä on voiteen Fuoriset telomeerit mitkä mahdollistavat ennen näkemättömät luisto ominaisuudet. Todellakin, meidän high - tech tuotteemme Toko HelX ainutlaatuisine luisto ominaisuuksineen edustaa uuden sukupolven nestemäisten luistovoiteiden huippua.

Toko HelX: in edut:

- Mahtavat kiihtyvyys ominaisuudet
- Suurempi huippunopeus
- Erittäin pieni kitka kerroin
- Pitkä kestoinen optimaalinen luiston säilyvyys
- Taloudellinen käyttää erittäin ohuen kerroksen vuoksi
- Pohja ei kovetu
- Yksinkertainen ja nopea spray käyttää
- Ympäristö ystävällinen puhdas ponnekaasu
- Suihkutettavissa kaikissa asennoissa
- Toimii viimeiseen tippaan
 
Toko HelX:in menestys

100% nestemäisellä voiteella Toko on ottanut suuren harppauksen eteen päin nestemäisten voiteiden alueella. Tulokset puhuvat puolestaan: Olympialaisissa 2002 ja niitä seuraavissa World cupin kilpailuissa Toko HelX saavutti useita voittoja ja mitali sijoituksia.
 
Tämä on Toko HelX:

Toko HelX on nestemäinen luistovoide jonka on tehnyt mahdolliseksi fluorinen telomeeri. Fluori atomit ovat järjestäytyneet lyhyiksi ketjumaisiksi spiraali molekyyleiksi, eli HeliX rakenteeksi. Tämän ansiosta fluori molekyyleillä on ainutlaatuinen tiheys, minkä avulla saavutetaan ennen näkemättömät luisto - ominaisuudet. Toko HelXin aktiivinen aineosa fluori on niin tiheää, että parhaat ominaisuudet on mahdollista saavuttaa erittäin ohuella kerroksella. Lisäksi aktiivisen ainesosan ainutlaatuinen prosessi johtaa mikrorakenteiden parempaan kerrostumaan märällä lumella.
 
Toko HelX in:

Ainutlaatuisen teknologian ansiosta pohjan tärkeä mikrorakenne on optimaalinen ilman, että pinnan makrorakenne vahingoittuisi. Tällä tavalla on kitka kerrointa saatu pienennettyä merkittävästi mikä johtaa suoraan erinomaiseen luistavuuteen.
 

Tuotenumerot:

yellow 5509050. red 5509051. blue 5509052.

Käyttökohteet:

Kaikki lumityypit
Lumen lämpötilan ollessa 0°C .... – 4°C sekä red - 4°C .... – 10°C ja blue - 10ºC ... - 30 ºC

Riittävyys:

Alppi suksi: noin. 8 -10 kertaa

  Lumilauta: noin. 5 - 6 kertaa
 

Hiihto suksi: noin. 12 - 15 kertaa

Toko HelX: Käyttö

Vaihe: 1
Kunnosta pohja voitelua varten
Kun suksen pohja on puhdistettu, levitä voide suksen pohjaan sulattamalla sitä voiteluraudalla.
Jos voide savuaa, pienennä lämpötilaa.

Vaihe: 2
Sulata Toko Diploc ( LF, HF ) Käyttämällä Toko voitelurautaa jäähdytä siklaa ja harjaa huolellisesti.

Vaihe: 3
Kiillota pohja Tokon kiillotus tyynyn keltaisella puolella.

Vaihe: 4
Sumuta Toko HelX spray tasaisesti

 

 

 

 
 
 
 
 
Anna kuivua vähintään 3 minuuttia

Vaihe: 5
Kiillota pohja käyttämällä kiillotus tyynyn valkoista puolta.
Vihje !
Parhaan mahdollisen tuloksen saavutat kun teet ylimääräisen JetStream voitelun vaiheen 2 jälkeen ja jatkat sitten vaiheesta kolme.

Fluori molekyylit jotka siten syntyvät luovat lujan pohjan fluorisille telomeereille.

 

Dual Pad
Käyttämällä Dual Pad kiillotustyynyä varmistat sen ettei pohjassa tapahdu kovettumista tai vahinkoa, kuten esimerkiksi virheellinen korkkitelan käyttö voi aiheuttaa. Dual Padin hienot kuidut mahdollistavat sen pääsyn syvälle pohjan rakenteisiin, Dual Pad on myös kätevän kokoinen, joten se mahtuu kenen tahansa voidepakkiin.
 
Keltainen puoli:
Valmistaa pohjan ja poistaa haitalliset voiteiden jäännökset ja pölyn.
 
Valkoinen puoli:
Käytetään Toko HelX; in käyttö ohjeiden mukaan. Kunnollinen kiillotus aiheuttaa tarvittavan lämmön, jotta fluori molekyylit levittäytyisivät tasaisesti.
 
Toko HelX käyttää puhdasta ympäristö ystävällistä ponnekaasua ravista tölkkiä hyvin ennen käyttöä.
 
 
ALKUUN     TAKAISIN    SEURAAVA