Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
                                   TOKON ESITTELY.   

Jo 20. vuosisadan alkupuolella hiihtäjät alkoivat verrata hiihtonopeuttaan ja keskinäistä paremmuuttaan kilpailuissa.

TOKO on jo vuodesta 1916 alkaen kehittänyt tuotteitaan jatkuvasti ja pyrkinyt tuottamaan mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita. Tämä on edelleen TOKON toimintaperiaate, ja se takaa vaativallekin käyttäjälle soveltuvat innovatiiviset tuotteet.

St. Moritzissa vuonna 1948 pidettyjen viidensien talviolympialaisten järjestelykomitea antoi TOKOlle tehtäväksi kisojen virallisen voitelupalvelun järjestämisen. Tämä aloitti uuden aikakauden, jolloin tähdet tekivät tuotteita tähdille ja tuotteet takasivat useiden voittajien menestyksen.

TOKOlle uskottujen kansallisten ja kansainvälisten kilpailujen, maailmanmestaruus kilpailujen ja maailmancupin kilpailujen lisäksi talviolympialaiset merkitsevät edelleenkin aina erityistä haastetta.

Kertomus TOKOn toiminnasta Sapporon kisoissa 1972 on edelleenkin legendaarinen. TOKOlle toimitettiin jo vuotta ennen Sapporon XI talvikisoja näyte Kaukoidässä sijaitsevan olympiakisojen pitopaikan lumesta, jotta lumikiteet voitaisiin analysoida mahdollisimman tarkasti. Näin TOKO pystyi käyttämään koko vuoden Japanissa vallitseviin olosuhteisiin soveltuvien voiteiden kehittämiseen.

MENESTYSTÄ MYÖS TULEVAISUUDESSA.

Tämän jälkeen olemme tuottaneet markkinoille lukemattomia tuotteita jotka perustuvat olympiavoittoon, ja olemme myös voineet toteuttaa kokonaisen erittäin suositun Olympiatuotesarjan. Vielä nykyisinkin TOKO on maailman menestyksekkäin suksivoide. Tässä ovat uusimpina todisteina hiihdon maailmancupin useat viimeaikaiset huipputulokset.

Kotisivullamme osoitteessa
www.tokowax.com on taustatietoja sekä tietoja uutuustuotteistamme.

ALKUUN    TAKAISIN    SEURAAVA