Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KILPAHIIHTÄJÄN VOITELU OHJEET

JetStream Wax

Luistovoitelu

JetStream Powder Yellow 30g
0°C ... - 4°C
Tämä 100% puhdas perfluorcarbon pulverissa käytetty "high-tech soveltuu kaikentyyppisille lumelle, ja sen lyömättömät arvot uudella lumella. Uusia fluori komponentteja on lisätty tähän tuotteeseen, joka takaa valtavan kiihtyvyys ja optimaaliset luisto ominaisuuksien kautta äärimmäisen vettä ja likaa hylkivän pinnan.Raudan lämpötila 150 ° C.

 

Esivoitelu
Tämän voiteen levittämiseksi mahdollisimman tehokkaasti suosittelemme suksien pohjien esivoitelua Toko Dibloc Low Fluoro -voiteella tai, vielä paremman pysyvyyden saavuttamiseksi , Dibloc High Fluoro -voiteella.

 
JetStream Bloc Yellow 20g
0°C ... - 4°C
Tämä 100% puhdas perfluorcarbon puriste on suunniteltu kaikentyyppisille lumelle ja tarjoaa lyömätön suorituskyky juuri sataneelle lumelle. Se mahdollistaa valtava kiihtyvyyden ja takaa optimaalisen luisto ominaisuudet. Nopea ja joustava käyttö. Voi käyttää hankaamalla kylmänä tai lämmittämällä. Raudan lämpötila 150 ° C.

Tasoita
Vedä voitelurautaa ( esimerkiksi hitaasti ja tasaisesti suksen pohjaa pitkin. Jos rauta ei liu'u kevyesti, voidetta on liian vähän. Sulata tässä tapauksessa hieman lisää voidetta.

JetStream Powder Red 30g
4°C ... - 10°C
Tämä 100% puhdas perfluorcarbon pulveri on uutta ja mullistavaa vaha-tekniikkaa. Se on laaja valikoima sovelluksia määrätylle lämpötila-alueella ja se soveltuu kaikille lumi tyypeille. Se tarjoaa erittäin korkean kiihtyvyyden ja maksimaalisen kulumiskestävyyden. Tämä pulveri estää myös lian tarttumisen pohjaan. Raudan lämpötila 150 ° C.

Poista
Voide poistetaan vetämällä siklillä suksen luiston suuntaan. Harjaa loppu voide huolellisesti pois pohjan kuvioista.

 
JetStream Bloc Red 20g
4°C ... - 10°C
Tämä 100% puhdas perfluorcarbon puriste- vahaan on käytetty korkeaa teknologiaa. Se on laaja valikoima sovelluksia määrätylle lämpötila-alueella ja se soveltuu kaikille lumi tyypille. Se tarjoaa erittäin korkean kiihtyvyyden ja maksimaalisen kulumiskestävyyden. Tämä vaha estää myös lian tarttumisen suksen pohjaan . Raudan lämpötila
150 ° C.

Sirota JetStream Power
Sirota jauhemainen voide suksen pohjaan.

 
JetStream Powder Blue 30g
10°C ... - 30°C
Tämä 100% puhdas perfluorcarbon jauhe on erityisesti kehitetty erittäin kylmälle ja hienorakeiselle kuluttavalle lumelle. Kiitos sen valtavan kiihtyvyys arvon, sitä käytetään usein kun voidellaan lopullinen kiihdytin kalvo. Kun sovelletaan rautainen kestävyys ja flourine kalvo kasvaa entisestään ja parantaa luisto ominaisuuksia. Raudan lämpötila 150 ° C.
 

Tasoit
JetStream -voidetta on annosteltava runsaasti. Levitä jauhetta voiteluraudalla ja vedä rautaa tämän jälkeen hitaasti mutta tasaisesti pohjaa pitkin.
( Voiteen on kimallettava hieman. )

JetStream Bloc Blue 20g
10°C ... - 30°C
Tämä 100% perfluorcarbon puriste vaha on erityisesti kehitetty äärimmäisen kylmälle ja aggressiivisen lumen olosuhteisiin. Kiitos erinomaisesta kiihtyvyys arvon ja korkea kulumiskestävyyden, se on usein sovellettava lopullinen kaasupoljin ". Turvallinen valinta parempian luisto ominaisuuksien ansiosta kylmissä lämpötiloissa. Raudan lämpötila 150 ° C.

Harjaa
Harjaa huolellisesti suksen pohja luiston suuntaisesti jouhiharjalla. Poista pölyt Base Tex liinalla.

Hankaa JetStream Bloc
Hankaa lopuksi palamaista
JetStream-voidetta suksen
pohjaa tasaisesti painaen.

Kiilota
Käytä kiillottamiseen Thermopadia.
Tärkeää. Mitä enemmän tässä vaiheessa
syntyy kitkaa ( = lämpöä ), sitä paremmin
JetStream-voide pysyy pohjassa.

JetStream -voiteen, uusinta tekniikkaa käyttävän 100-prosenttisen perfluorohiili -luistovoiteen, vedensyrjäytysominaisuudet ovat ylivoimaiset. Täydellisen vedensyrjäytyksen ansiosta pohjamateriaalin ja lumen väliin ei muodostu alipainetta. Voide sopii ihanteellisesti käytettäväksi ilman kosteuden kasvaessa alhaisissa lämpötiloissa. Käytä perusvoiteena aina Dibloc High Fluoro -voidetta.

   Irox 250 ml
   - 0°C ... - 20°C

Irox
Irox on suihkutetava kuuma voide. Levitä ohut kerros Irox -voidetta pohjan huolellisen puhdistuksen jälkeen ja kiinitä raudalla. Ei siklata vain harjaus. Voidaan käyttää myös kylmänä. Raudan lämpötila 150°C 

  Irox fluoro 250 ml

  - 0°C ... - 20°C

Irox

Irox on suihkutettava kuuma voide. Levitä ohut kerros

Irox-voidetta pohjan huolellisen

puhdistuksen jälkeen ja kiinnitä

raudalla. Voidaan käyttää myös

kylmänä. Raudan lämpötila

150°C

"NanoTec-voidevaativaan käyttöön. Fluorattu nestemäinen kulutusta kestävä voide. "Kilpakäyttöön tarkoitettu innovatiivinen voide valtaa alaa myös harrastuskäytössä loistavien ominaisuuksiensa ansiosta. Erinomaiset luisto-ominaisuudet kaikille lumilajeilla.
0°C ... - 20°C. Erittäin helppokäyttöinen.

Sirota X-Cold Power
Sirota jauhemainen voide suksen pohjaan.

Nordite X-Cold Powder 60 g
Pulverimainen kuumavoide hyvin kylmälle
lumelle. Erityiset voidearkit silitetään
WaxIron voiteluraudalla.
Alle - 15°C
lämpötiloihin.


Tasoita
X-Cold -voidetta on annosteltava runsaasti. Levitä jauhetta voiteluraudalla ja vedä rautaa tämän jälkeen hitaasti mutta tasaisesti pohjaa pitkin.

 

Thermo Cork
Voideltujen pintojen viimeistely
kiillotukseen.

Poista
Voide poistetaan vetämällä siklillä suksen luiston suuntaan.

Harjaa loppu voide huolellisesti pois pohjan kuvioista kupari harjalla

Harjaa
Harjaa huolellisesti suksen pohja luiston suuntaisesti . Poista pölyt Base Tex liinalla.

X-cold Polwer on erinomainen voide kylmiin olosuhteisiin. Käytä esivoiteena NF Hot Wax blue tai LF Hot Wax blue. X-Cold käsittely kahteen kertaan parantaa vielä huomattavasti luistoa joka kestää pitkään.

 
ALKUUN     TAKAISIN     SEURAAVA