Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TOKON SPRAY PITOVOITEET

 

Toko Nordic GripSpray

- Uuden teknologian pitovoide

Vähemmän aikaa ja rahaa voiteluun, enemmän aikaa hiihtämiseen!
Toko tarjoaa nyt uuden, innovatiivisen tuotesarjan: Nordic GripSpray.

Innovaatio
Nordic GripSpray:n tärkein ominaisuus on sen mukautuvuus erityyppisiin lumi- olosuhteisiin ja lämpötiloihin. Sen vuoksi ei ole tarvetta voidella uudelleen suksia, joka kerta, kun olosuhteet muuttuvat. Tämä antaa enemmän aikaa itse urheilulle, Nordic GripSpray on pitovoide kaikkiin olosuhteisiin.

Helppo Käyttää
Jopa aloittelevat harrastajat voivat aina saada täydellisen pitovoitelun Nordic GripSpray:llä. Tämä universaali pitovoide on käytettävissäsi kaikissa normaaleissa lumiolosuhteissa ja lämpötiloissa. Pitovoide suihkutetaan suksen pohjaan, jonka jälkeen se levitetään korkin avulla. Yksi 70ml GripSpray pakkaus riittää kuuden suksiparin pitovoiteluun.

Helppo Puhdistaa
Sukset voidaan puhdistaa hetkessä: suihkuta GelClean:a, anna vaikuttaa muutama minuutti ja sen jälkeen pyykäise puhtaaksi kankaalla.

Nordic GripSpray:n mahtavat hyödyt:
Helppous - kiitos modernin teknologian.
Siisteys - täysin tasainen suihke.
Nopeus - suihkuta sukselle, sillä siisti!
Käytännöllisyys - ei tarvitse vaihtaa tai lisätä voidetta.
Kestävyys - monta hiihtokertaa samalla voitelulla.
Universaali - yksi voide kaikkiin normaaleihin sääolosuhteisiin.
 

Nordic GripSpray

Täydellinen pitovoitelu liisteriolosuhteisiin.
Joskus jokaisen hiihtäjän on selviydyttävä vaikeista sää- ja lumiolosuhteista. Uusi Nordic GripSpray - liisteri mahdollistaa erinomaisen pitovoitelun jopa hyvin märissä tai jäisissä olosuhteissa.

Innovatiivinen käyttö
Nordic Grip Liisteri voidaan levittää hetkessä. Uusi suihketeknologia mahdollistaa sen: liisteri kerrokset voivat olla millin kymmenesosan vahvuisia. Jopa hyvin ohuet sekoitukset useista Toko liisteiristä toimivat vaivattomasti, kiitos helpon suihketekniikan.

Lisää helppoutta
Uudella Nordic GripSpray liisterillä paksut korkeat voidepesät eivät ole enää tarpeellisia. Tämä tarkoittaa, että jopa matalapesäisiä “purkkisuksia” voidaan käyttää liisterin tarvitsemissa olosuhteissa.

Helppo voitelu
Karhenna pitovoidealue hiekkapaperilla, suihkuta Nordic GripSpray Klister päälle ja hankaa nestemäinen liisteri sukseen korkin avulla. Se on siinä!